MANİSA / ALAŞEHİR - Emin Ersoy İlkokulu

May

Anneler Günü Kutlama Programı Okul Müdürlüğümüz tarafından hazırlanıp, Annelerimizin ve Öğretmenlerimizin katılımıyla kutlandı.

May

Yarın İçin Geri Dönüşüm eTwinning projesi kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri Dünya Su Gününde suyun önemine dikkat çektiler.Suyun önemi ve suyun değeri ile ilgili resim ve slogan hazırlayıp okuldaki musluk kenarlarına astılar ve tüm okulda farkındalık yarattılar.

May

Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında oluşturduğumuz Ramazan Kolilerimiz sahiplerine teslim edilmiştir.

Nis

Okulumuzda yapılan Öykü Yazma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere;

1'inci olana 500 TL

2'inci olana 400 TL

3'üncü olana 300 TL değerinde

Esinti spor mağazasında  harcayabilecekleri hediye çekleri verildi.

Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere de hediye çekleri verildi.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin ardından okul bahçesine meyve ağacı fidanları dikildi.

Mrt

İlçe genelinde " 18 Mart Çanakkale Zaferi " konulu resim yarışması düzenlendi.

Yarışmada 3/A Sınıfında bulunan öğrencimiz Aynur ÇETİNKAYA  3. olmuştur.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Bu çalışmada emeği geçen okulumuzun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Süreyya UĞURLU' ya katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

AB Kod Haftası ( CodeWeek ) ekim ayının içinde uygulanan herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan etkinliktir. Tüm dünyada Kodlama Haftası olarak bilinir ve Algoritmanın temelini oluşturur.

Bu sene 8-23 Ekim'de kutlanan CodeWeek Haftası etkinliklerine, Öğretmenimiz Selda BAŞER koordinatörlüğünde planlanan tüm etkinlikleri yerine getiren anasınıfı öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle "MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI" ile ödüllendirilmiştir.

Mrt

Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eTwinning Platformunda bu sene Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra SARAÇ' ın kuruculuğunu yaptığı "Recycling For Tomorrow" ( Yarın için Geri Dönüşüm ) Projesinin tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Proje Yunanistan, Romanya ve Türkiye işbirliği ile yürütülecektir.