MANİSA / ALAŞEHİR - Emin Ersoy İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çoşkuyla kutladık.

Mrt

Okul müdürümüz Süleyman YARDIMCI 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında kadın öğretmenlerimize ve kadın personelimize hediyelerini takdim etti.

Mrt

Okulumuz ile Alaşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği kapsamında Alaşehir RAM danışman öğretmenleri tarafından okulumuz annelerine ''Annelik Atölyesi'' eğitimi verildi.Eğitimin sonunda okul müdürümüz Süleyman YARDIMCI tarafından eğitime katılan velilerimize hediyeler verildi.Ayrıca okul müdürü Süleyman YARDIMCI eğitimi veren öğretmenlere emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında deprem öncesi,deprem anında ve deprem sonrasında neler yapılması gerektiğiyle alakalı öğrencilerimizle birlikte etkinlikler düzenledik.

Okulumuzda öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği tiyatro şenliği düzenlendi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında 'Sözlük Tasarım Yarışması' düzenlendi.Katılım sağlayarak dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Süleyman YARDIMCI tarafından ödülleri verildi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında aralık ayında okulumuzda yapılan etkinlikler...

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinden Emir ARIK,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu 5 yaş Jenga Turnuvasına katıldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler gününde okul müdürümüz Süleyman YARDIMCI okulumuz öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

Haz

Manisa'da Türkçe Seferberliği Projesi kapsamında "Veliler Okuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan ve dereceye giren velilerimize Okul Müdürümüz Ömer GÖKBULAK ve Türkçe Öğretmenlerimiz Fadime ÖZKAYA FURTANA ve Ersoy ÇOLAK tarafından ödülleri verildi.

Bu Projede emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Fadime ÖZKAYA FURTANA ve Ersoy ÇOLAK'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

T.E.A.M. (eTwinning ) Projesi kapsamında 7/A öğrencileri baharın gelişini sağlıklı yürüyüş aktivitesi ile karşıladılar. Okul çevresinde yürüyüş yaparak doğa ile iç içe vakit geçirdiler.

May

Yarın İçin Geri Dönüşüm eTwinning Projesi kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri okulda ve evdeki geri dönüştürülebilir atıklar hakkında bilgi paylaşımında bulunup, sınıfları için kendi geri dönüşüm kutularını tasarladılar.

May